photo-1447876844379-695f55d219e0_e32

Retraites 2017

In 2017 ga ik verschillende retraites organiseren. De eerste twee zijn in januari en maart. We trekken ons terug in het mooie klooster in Huissen, waar nog altijd een vitale groep dominicanen woont. Gesprekken, meditaties en vooral de stilte zullen ons even helemaal doen vergeten wat ons dagelijks bezighoudt.

De eerste retraite is van 13 tot 15 januari. Deze retraite is geschikt voor iedereen die eens wil kennismaken met stilte, het klooster en een retraite. Maar ook als je deze ervaring al hebt, ben je van harte welkom.

De tweede retraite is van 10 tot 12 maart. Het thema is: de vrede van je hart. We stellen onszelf de vraag: am I at peace? We zullen een deel van de retraite in stilte doorbrengen.

Hier vind je meer informatie.

Geef een reactie